SPECIALS:

Vind Cara Bonita leuk op Facebook:  

Natuurlijke huidverzorging
Lees de special hierover!

Klanten Actie
Vaste klanten hebben voordeel door middel van een spaarkaart die gehanteerd wordt in de salon.

Schoonheidscadeaubon
In de salon is voor iedere gewenste behandeling en prijs een cadeaubon te verkrijgen.

    NUTTIGE LINKS:

Klanten Actie

Ook helemaal lyrisch van natuurlijke cosmetica, zonder al die chemische toevoegingen?
Ben jij een echte Dr. Hauschka of Dr. Baumann fan? Of wil je 100% natuurlijke make-up van NVEY?

Ook als je geen klant bent van mijn salon kun je vanaf vandaag toch de dr hauschka of dr Baumann producten kopen, in mijn salon. Daarbij spaar je ook nog voor leuke gratis producten. Want Iedere uitgegeven euro staat voor 1 punt.

Bij een totaal van 300 punten krijg je zomaar gratis een heerlijk verwensetje van Dr. Hauschka. Uiteraard mag je ook verder sparen voor 400 of 500 punten. Het puntensaldo hou ik voor je bij.

Voor 300 punten krijg je gratis de dr. Hauschka verwenset Harmony.

Dr.Hauschka Verwenset 'Harmonie Beschrijving

Kalmte en rust, dat is wat de producten in de verwenset 'Harmonie' uitstralen. De geur van rozen in al hun facetten of de aroma van lavendel biedt jou de nodige ontspanning, verzorgt je en omhult je met een heerlijke geur.De Verwenset 'Harmonie' bevat:

10 ml Douchecrème Lavendel Sandelhout
10 ml Moor Lavendel Bad
10 ml Bodycrème Lavendel Sandelhout
10 ml Rozen Bad
10 ml Bodyolie Rozen
10 ml Bodycrème RozenVoor 400 punten krijg je een reinigingsmelk of tonic van dr Hauschka of Dr Baumann gratis. Hieronder vind je een kleine beschrijving van de melk en tonic.

De reinigingsmelk van Dr Hauschka werkt d.m.v. een handig pompsysteem. De reinigingsmelk van bevat geen synthetische kleur- en geurstoffen, parabenen, minerale oliën en siliconen. Ook bevat het product geen parfum. De reinigingsmelk voelt lekker aan op het gezicht, en je hebt maar een klein beetje product nodig om het gehele gezicht te reinigen. Na gebruik voelt je gezicht heerlijk zacht aan. De melk is zo mild dat het je huid op geen enkele manier irriteert.

De gezichtslotion zit verpakt in een mooie glazen fles met spray kop. Het werkt heerlijk. De gezichtslotion stimuleert het zelf herstellend vermogen van de huid. Ze zorgt voor een frisse, gezonde en stralende teint. De lotion is geschikt voor de normale, droge en gevoelige huid. De samenstelling van de heilzame plantenextracten als toverhazelaar en wondklaver bevorderen de stofwisseling van de huid en zorgt voor een frisse en vitale uitstraling. Nadat de huid is gereinigd met de reinigingsmelk, spuit je de verfrissende gezichtslotion op je gezicht.

Een gezonde huid is altijd een mooie huid. De Dr. Baumann producten zijn bekend om hun uitstekende gezondheidskwaliteiten. Alle producten beantwoorden aan de zeer strenge bionome kwaliteitscriteria. De samenstelling met huididentieke en huidgelijkende ingrediënten, waaronder meervoudige liposomen, ceramides, vitamines en natuurlijke plantaardige oliën verzekeren uw huid van alles wat ze nodig heeft.

Dr. Baumann Classic producten:
• zijn volledig samengesteld uit 100% huid identieke ingrediënten,
• zijn minstens 30 maanden houdbaar zonder toevoeging van bewaarmiddelen,
• hebben een aangename neutrale geur zonder toevoeging van parfum,
• zijn diervriendelijk: geen ingrediënten van gedode dieren en dierproefvrij,
• zijn milieuvriendelijk: geen overbodige verpakking en schadelijke stoffen.

Zachte verzorgende reinigingsmelk en tonic op basis van natuurlijke oliën, en uiterst mild voor je huid.

Voor 500 punten krijg je maar liefs 40 euro korting op je volgende aankoop.

Bij interesse, vragen of een bestelling stuur je een mailtje naar info@carabonita.nl